Categories

Sit Solution Maxafe 55 cm

Míč je vhodný jako hodnotná a účinná náhrada místo klasické židle. Pět nožiček, kterými je míč vybaven zajišťuje stabilní stání míče v určeném prostoru. Z tohoto důvodu je vhodný při skupinovém cvičení v tělocvičnách, fitness centrech nebo při rehabilitaci.

More details

551 Kč

Míč je vhodný jako hodnotná a účinná náhrada místo klasické židle.
Pět nožiček, kterými je míč vybaven zajišťuje stabilní stání míče v určeném prostoru. Z tohoto důvodu je vhodný při skupinovém cvičení v tělocvičnách, fitness centrech nebo při rehabilitaci, kde je zapotřebí stabilního postavení míče. Dodáváme ve 2 velikostech. Průměr: 55 a 65 cm. Nosnost 300 kg.

Míč Original Pezzi® Sitsolution MAXAFE® je vyroben z exkluzivního materiálu the flexton silpower® (patent). Díky jedinečným vlastnostem tohoto materiálu míč při náhodném propíchnutí nepraskne, neroztrhne se, ale postupně pomalu z něho uniká vzduch. Tato vlastnost zajišťuje větší bezpečnost během jeho používání. Gymnastický míč je také někdy označován jako dvouplášťový, odolný. Kromě toho řezy (do 5 mm) nebo malé dírky mohou být opraveny speciálně navrženým produktem "Fixa-Kit".