Categories

Pěnový papír A3 hladký - sada 12 ks

Jedinečný pěnový papír k originálnímu tvoření čehokoliv, na co si jen vzpomenete!
II.jakost

ZVOLTE BAREVNOU VARIANTU:

sada standard: bílá, žlutá, oranžová, červená, růžová, fialová, modrá, světle modrá, zelená, hnědá, šedá, černá
sada speciál: tmavě žlutá, zlatá, tmavě oranžová, tmavě červená, tmavě fialová, tyrkysová, tmavě modrá, jarní zelená, tmavě zelená, khaki(lesní), tmavě hnědá, světle šedá

More details

590 Kč

Díky vlastnostem jej využijete při kreativním tvoření s Vašimi dětmi, a to nejrůznějšími způsoby, například:
Snadno z něj vystřihnete nebo vyříznete Vámi požadovaný tvar. Cokoli z něj složíte a vytvarujete, sešijete ho nebo slepíte (stačí obyčejné lepidlo). Pěnový papír nenápadně probudí fantazii a tvořivost Vašich dětí. II.jakost - Na pěnovém papíru se mohou objevit bublinky a barevné nesrovnalosti. 

ROZMĚR PAPÍRU A3

390 x 300 mm
Balení 12 ks

VLASTNOSTI PĚNOVÉHO PAPÍRU

Papír je omyvatelný, ale přitom nevsakuje vodu. Proto na něj můžete opakovaně malovat temperami nebo vodovkami. Je pevný, ale přitom lehký a měkký – tím je zaručena jeho snadná tvárnost stříháním nebo jinými úpravami! Na rozdíl od běžného papíru se o pěnový papír nikdy nepořežete! Snadno jej uskladníte a budete mít podle potřeby kdykoli při ruce.

POUŽITÍ PĚNOVÉHO PAPÍRU

Z pěnového papíru snadno vytvoříte cokoli, co chcete! Použijte ho třeba k výrobě originálních přáníček nebo ozdob a jimi vyzdobte dětský pokoj nebo místnost, připravenou na oslavu dětských narozenin!