Categories

BUM, PRÁSK! - rodinná společenská hra

Napětím nabitá hra pro 2-4 hráče od 5 let do 99 let. Poznej, zapamatuj, navlékej, bouchni, aneb kdo je rychlejší, ten je nejlepší!

More details

PXA2446

714 Kč

Myslíš si, že jsi rychlý? Myslíš, že máš dobrou paměť? BUM-PRÁSK a uvidíš, jestli máš pravdu!
K dispozici máte celkem 24 barevných koulí v šesti barvách. Hra obsahuje lehčí a těžší verzi hry. V těžší verzi je důležitá nejen rychlost, ale také přesnost, ale i dobrá paměť.
Složení barevných vzorů se na první pohled zdá snadné, ale pod tlakem času a ostatních hráčů to bude opravdová výzva!

Každý hráč dostane plastovou tyčku zasunutou do základny, na kterou se nasunuje sada šesti barevných kuliček s otvorem. Uprostřed stolu uložíme hrací desku s figurkami, dále balíček karet a zvonek. Na kartách jsou veselé obrázky složené z 3 až 6-ti barvách. Stejné barvy kuliček mají hráči každý u sebe. Úkolem každého hráče je složit sestavu zobrazenou na kartě v co nejkratším čase po jejím otočení. První, kdo dokončil úkol, informuje ostatní hráče zvukovým signálem bouchnutím na zvonek. Každý hráč, který uspěje, posune svou figurku na desce.
Tajemství zábavy je v tom, že pro správné pozorování pořadí a barvy kuliček je potřeba velké soustředění, ale napětí a nutnost být rychlý, v soustředění naopak brání. Všechno dohromady je zárukou skvělého pobavení a nejedné salvy smíchu!

Cíl hry:
Každý hráč sestavuje barevné kuličky podle vylosovaného pařadí. Ten, kdo je nejbystřejší, nejlépe si pamatuje barvy a dokáže je rychle sestavit ve správném pořadí, vyhrává.

Obsah balení:
hrací deska 1ks, figurky 4 ks, červené koule 4 ks, fialové koule 4 ks, černé koule 4 ks, zelené koule 4 ks, modré koule 4 ks, žluté koule 4 ks, karty 55 ks, podstavce 4 ks, tyčky 4ks, zvonek 1 ks, český a slovenský návod ke hře

Věk: 5+