Categories

Extenzo box

Box obsahuje magnetické dílky a plastové nástavce, které skýtají magnetickým dílkům stabilitu. S nástavci lze stavět větší a větvené modely odolné vůči otřesům.

More details

1M23aF560432

1 890 Kč

Zástupce řady boxů, kde je část magnetických dílků nahrazena plastovými nástavci, které klíčové konstrukční prvky zpevňují a nabízejí nové možnosti tvarových kombinací.
Extenzo box je těmito nástavci nejnabitější a kromě krychle obsahuje i trojboký hranol a sloupek se čtvercovým průřezem. Vše je doplněno dekorativními Lux pyramidami, které se dají k nástavcům připevňovat malými spojkami (do čtverců a trojúhelníků se nacvakávají přímo). Díky nástavcům lze ušetřit mnoho magnetických dílků (čtverců i trojúhelníků) a stavět pevné tubusy aut nebo věže se zajímavou siluetou.
Jeden podvozek s kolečky je nahrazen motokolečkem, které ve čtverci pevněji drží a navíc lze vidlici s kolem natáčet do různých úhlů, čímž se snadno mění světlá výška výsledného třístopého vozítka.
Obsah balení: (48 dílků)
Trojúhelník 12x, Vysoký trojúhelník 3x, Čtverec 9x, Trojitý obdlélník 1x, Kosočtverec 2x, Figurka 1x, Moto kolečko 1x, Kolečka plíšek 1x, Lux pyramidy 3x, Lux/pyramidy trojboké 3x, Nástavec krychle 1x, Nástavec trojboký 1x, Nástavcová spojka 6x, Nástavcový sloupek 1x, Spojka pro sloupek 2x, Pravoúhlá spojka 1x

Rozměr balení: 37 x 23,5 x 15 cm

Věk: 3+