Categories

POSTŘEHOVÁ HRA CÉKIKI

Nevšední hra Vás provede světem fantastických postaviček Ingely P. Arrhenius, paletou roztomilých zvířátek a rozmanitých lidí. 

More details

1D23De-V7613

687 Kč

V hádankové variantě hry se na stůl vyloží dřevěné dílky s obrázky a jeden z hráčů vylosuje kartičku, aniž by ji ukázal ostatním. Zbylí hráči mu popořadě pokládají jednoduché otázky, například „Má knír? Blond vlasy? Je to zvíře?“, a s pomocí odpovědí se snaží uhodnout, která z postaviček na dílcích je shodná s tou na kartě. Hráč, který nejčastěji úspěšně postavu uhodne, se nakonec stává vítězem. Při postřehové hře je vylosovaná kartička otočená tak, aby ji všichni viděli. Hráči se přitom snaží co nejrychleji najít a sebrat dílek se shodnou postavou. Aby hra nebyla příliš jednoduchá, připravili si na Vás tvůrci i několik drobných chytáků. Dodáváno v praktickém kartónovém kyblíku s textilním uchem.

Pravidla hry:

Rozložte všechny herní dílky doprostřed stolu, lícem nahoru. Karty zamíchejte a položte na hromádku, také doprostřed stolu. Hráč si vezme z hromádky kartu a ukáže ji protihráčům. Kartu si ponechá hráč, který najde na stole odpovídající dílek jako první. Vítězí hráč, který jako první získal 10 karet.

Rozměry: 16x16x16cm

Věk: 4+

Materiál: dřevo, karton

Obsahuje 100 herních dílků a 100 karet