Categories

SKLÍZENÍ ZAHRÁDKY

Uvařte si zeleninovou polévku plnou pestrých barev. Ale dejte pozor na bílého králíka, ukradne Vám ingredience! Hru můžete hrát jako jednoduché pexeso i s menšími dětmi, zpestřením jsou pak kartičky s recepty, díky kterým zábava získá další rozměr. Komu se dříve podaří zkompletovat recept a uvařit polévku? Zkusíte zkompletovat více receptů, nebo hru okořenit i bodovým ohodnocením jednotlivých druhů zeleniny? Součásti hry kombinují silnou překližku, masivní dřevo či plsť a jsou poutavě, tematicky dekorované. Hra má 2 varianty, Pexeso a Uvařme polévku.

More details

1D23De-V2161

877 Kč

NÁVOD:

Pexeso

Začíná nejmladší hráč či hráčka. Pokud se jim podařísklidit dva stejné kusy zeleniny, pokračují v tahu. Pokududělají chybu a sklidí dva rozdílné kusy, musí zeleninuopět zasadit. Na tahu je další z hráčů.Po tom, co byla všechna zelenina sklizena si hráčia hráčky spočítají svou zeleninu. Vítězí hráč/ka,s největším počtem dvojic.

Uvařme polévku!

Každý z hráčů si vytáhne kartu s receptem. Začínánejmladší z hráčů. Sklidí zeleninu a pokud je tato najejich kartě, mohou si kartu ponechat. V opačnémpřípadě musí zeleninu znovu zasadit. Poté je na řadědalší z hráčů.Pozor na králíky!Pokud jeden z hráčů vytáhne králíka, musí znovu zasaditvšechnu svou zeleninu.Vítězí hráč/ka, která jako první dokončí svůj recepta uvaří polévku!

Obsahuje hrací plochu, 24 dílků a 7 kartiček s recepty

Rozměry balení: 25x25x6cm

Rozměry: 24x24x10cm

Věk: 2+

Materiál: dřevo, plsť

Pro 2-6 hráčů