Categories

AUTÍČKO FINGER CAR

FingerCar od TRIHORSE je pomůcka z kvalitního výběrového dřeva,která cíleně rozvíjí soustředění, motorické a kreativní schopnosti Vašeho dítěte

✓Být tady a teď
✓Rozvíjí grafomotoriku
✓Zdokonaluje pravolevou orientaci
✓Rozvíjí jemnou motoriku 
✓Zlepšuje prostorové vnímání ruky
✓Pozitivní dopad na zrakovou paměť
✓Rozvíjí kreativitu
✓Posiluje vytrvalost
✓Rozvíjí smysl pro zlepšení se

K AUTÍČKU FINGER CAR JE MOŽNÉ TAKÉ DOKOUPIT PAPÍROVOU DRÁHU PRO FINGER CAR ZDE.

 

PŘI KOUPI 3 KS CENA 1499,-Kč!

More details

529 Kč

AUTÍČKO JE  V ČERVENÉM, MODRÉM, ŽLUTÉM, ORANŽOVÉM A PŘÍRODNÍM PROVEDENÍ, NENÍ MOŽNÉ OVLIVNIT VÝBĚR BARVY!!!

Dnešní děti mají kolem sebe tolik podnětů, že jejich pozornost často utíká od jednoho ke druhému. Díky tomu jsou nesoustředěné.
Jen pár chvil jízdy s FINGERCAR dokáže zaměřit mysl každého, kdo se pokusí řídit autíčko pomocí prstu. Díky kvalitní řemeslné práci a unikátnímu designu to opravdu není nic lehkého. I rovná jízda vyžaduje naprosté soustředění a klid.

Tato jednoduchá metoda hrou přivede Vaše dítě během velice krátké chvíle k plné koncentraci.

UNIKÁTNÍ DESIGN

každé autíčko FINGERCAR se skládá z robustní „karoserie“ z výběrového bukového dřeva ponechaného v přírodním stavu v atraktivních barvách. Díky vysoce přesnému zpracování a výjimečné konstrukci zavěšení nápravy lze zcela snadno měnit směr jízdy pouhým nakláněním do stran. Nápravy autíčka FINGERCAR jsou volně uloženy, takže se s ním můžete pomocí vašich prstů jednoduše hravě pohybovat i přes povrchové nerovnosti.

Ovládejte autíčko jedním prstem – díky preciznímu zpracování a výjimečnému designu nápravy můžete měnit směr jízdy pouhým nakláněním do stran. Zkuste to a uvidíte – pozor, je to těžší, než se zdá.
Roztěkané děti se přirozenou hrou během velmi krátké chvíle zcela zklidní.Dětská psycholožka nám potvrdila, že FINGERCAR má nejlepší úspěchy u dětí ve věku 4-8 let.

POMŮCKA I PRO SYNDROM ADHD 

Ježděním po stole to nekončí, ba naopak!