Categories

Malá motýlí zahrádka (5 housenek)

Motýlí zahrádka nabízí zcela nový pohled na "školu hrou". Na vlastní oči mohou děti sledovat housenky transformující se do překrásně barevných motýlů. Po vylíhnutí motýlů je pak děti několik dnů krmí a pozorují a nakonec je vypustí do přírody.

More details

I22L01010SU

1 099 Kč

Sada je vhodná i pro školní a studijní účely, kdy na živém pokusu děti uvidí to, co doteď znali pouze z obrázků učebnic. Navíc v průběhu živého pokusu není vyžadována zvláštní péče a motýlům není nijak ublíženo. Naopak vypuštěním do volné přírody obohatíte snižující se stavy jednoho z našich motýlů.

Dokážete si představit lepší způsob jak dítěti nabídnout možnost prozkoumat jednu z nejúžasnějších proměn přírody, než tím že ji sami uvidí na vlastní oči? Tyto vzdělávací sady jsou nejen obrovským přínosem pro studium, ale i pro získání a prohloubení vztahu k přírodě. Jsou proto velmi vhodné pro městské děti, které nemají tolik možností interakce s přírodou.

Vhodné pro děti od 4 let za dozoru rodičů nebo dospělé osoby

Motýlí zahrádka obsahuje:

1x trvanlivou motýlí síťku vysokou 30cm s uzavíráním na zip, možností opakovaného použití a složení pro snadné skladování
1x pipeta pro dávkování nektaru
1x podrobný český návod
1x certifikát pro objednání 5ks živých housenek motýla babočka bodláková s krmením ZDARMA (objednat je lze přes internet nebo poštou)
POZOR! - při objednání housenek již NIC NEPLATÍTE, vše je zahrnuto v ceně Motýlí zahrádky.
 

Housenky lze objednávat pouze v období březen až polovina září.

Důvodem je samozřejmě přirozený požadavek pro život motýlů, tedy dostatek tepla a potravy ve volné přírodě v době vypuštění.