Kategorie

MELISSA & DOUG
Počet produktů: 65

Americká značka Melissa & Doug vznikla přibližně před třiceti lety ve státě Connecticut spojením dvou pedagogů a...Více

Americká značka Melissa & Doug vznikla přibližně před třiceti lety ve státě Connecticut spojením dvou pedagogů a nyní manželů, kteří chtěli přivést na trh smysluplné hračky, které nejen rozvíjí dětskou motoriku a fantazii, ale celkově pozitivně působí na rozvoj dítěte již od útlého věku.
Proto mezi těmito produkty nikdy nenajdete licence a vždy si můžete být jisti vysokou kvalitou hraček, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, především dřeva.
Nyní se Melissa & Doug řadí mezi 15 největších výrobců hraček na celém světě a nabízí přes 2000 produktů pro děti od 2 do 12 let.
Za dostupnou cenu tak získáte pro Vaše děti kvalitní a lákavou hračku.

  • Dřevěné magnetické bludiště TP
    K dispozici

    Dřevěné magnetické bludiště TP

    Dřevěná magnetická deska se čtyřmi různými bludišti Pomozte štěňatům z Tlapkové Patroly proběhnout čtyřmi jedinečnými samostatnými bludišti - počítáním na stavbě, závodní dráhou, hasičskou zbrojnicí atřídírnou odpadu - pomocí přiložené magnetické hůlky.

  • DŘEVĚNÉ PUZZLE S OZUBENÝMI KOLEČKY OCEÁN
    K dispozici

    FLOOR DŘEVĚNÉ PUZZLE S...

    Rozměry: 30 x 22 x 1cm Materiál: dřevo Věk: 3+

  • VESMÍRNÉ PUZZLE SVÍTÍCÍ VE TMĚ
    K dispozici

    FLOOR VESMÍRNÉ PUZZLE SVÍTÍCÍ VE TMĚ

    Rozměry: 90,4 x 61cm Materiál: pevný karton Obsahuje: 48 dílů Věk: 3+

  • PUZZLE S NATAHOVACÍMI VOZIDLY
    K dispozici

    FLOOR PUZZLE S NATAHOVACÍMI VOZIDLY

    Rozměry: průměr 68,5cm Materiál: pevný karton Obsahuje: 48 dílů a 2 plastová autíčka na klíček Věk: 4+

  • PUZZLE S NATAHOVACÍMI VOZIDLY KOLEM SVĚTA
    K dispozici

    FLOOR PUZZLE S NATAHOVACÍMI VOZIDLY...

    Rozměry: 91,4 x 61cm Materiál: pevný karton Obsahuje: 48 dílů a 2 plastová autíčka na klíček Věk: 4+

  • PALUBNÍ DESKA S VOLANTEM TLAPKOVÁ PATROLA
    K dispozici

    PALUBNÍ DESKA S VOLANTEM TLAPKOVÁ PATROLA

    Tato interaktivní palubní deska Tlapková patrola s volantem zabaví každé dítě.Také si vaše děti rády sedají za volant? Nyní jim to můžete dopřát se vším všudy a zcela bezpečně.Oživte dobu hraní a rozjeďte se s tímto realistickým volantem se světly, zvukovými efekty a pohyblivými díly včetně zatáčení, blikání a...

  • SET NA KOPEČKOVOU ZMRZLINU
    K dispozici

    SET NA KOPEČKOVOU ZMRZLINU

    Zahrajte si na prodavače zmrzliny u vás doma nebo třeba na dětském hřišti! Použijte magnetickou naběračku, čtyři kopečky oblíbených zmrzlinových příchutí a dřevěné kornouty na několik hodin „pozitivní“ sociální interakce a jemné motorické hry. Všechny pomůcky na zmrzlinu se úhledně ukládají do pevné plastové nádoby....

  • DŘEVĚNÝ SET NA PŘÍPRAVU KÁVY
    K dispozici

    DŘEVĚNÝ SET NA PŘÍPRAVU KÁVY

    Děti budou šťastné, když vám budou moct sami uvařit kafíčko a ochutit podle vašeho přání. S tímto luxusním dřevěným kávovým setem mohou udělat kávu hned pro dva. Stačí zvednout víko, vybrat jednu ze tří možností (obyčejnou, oříškovou nebo moca), vložit kapsli, otočit knoflíkem a zvolit velikost porce! Je vaše káva...

  • OBCHOD S POTRAVINAMI
    K dispozici

    OBCHOD S POTRAVINAMI

    Děti si budou myslet, že nakupují skutečně! Tento dřevěný obchod umí totiž úplně všechno - můžete platit kartou, namačkat částku, skenovat kódy zboží, popojet pásem a mnoho dalšího.

  • BARISTA - DŘEVĚNÁ KAVÁRNA
    K dispozici

    BARISTA - DŘEVĚNÁ KAVÁRNA

    Zpříjemněte si hraní s touto dřevěnou kavárnou s kompletními službami od Melissa & Doug, která umožňuje dětem stát se baristou nebo zákazníkem! Kávovar s překlápěcím filtrem a „napařovačem“ a dávkovač nápojů s napěňovačem používejte k přípravě předstíraných espress, šlehačkou přelité latté, čaje a studených nápojů. 

  • PRODEJNÍ STÁNEK S OBČERSTVENÍM
    K dispozici

    PRODEJNÍ STÁNEK S OBČERSTVENÍM

    Exkluzivní stánek pro děti, kde si mohou vyzkoušet hru na prodavače. Jeden den mohou prodávat párky v rohlíku a druhý den změnit stánek na prodej výborné zmrzliny. Stánek je vyroben z vysoce kvalitního a odolného dřeva. Má pevnou konstrukci a přihrádky, do kterých lze uložit vše potřebné k prodeji dobrůtek....

  • HRACÍ SADA TURISTIKA
    K dispozici

    HRACÍ SADA TURISTIKA

    Sada z řady Let's explore - pojďme prozkoumat...! 23dílná turistická sada s batohem a turistickými nezbytnostmi.Batoh s pohodlnými nastavitelnými popruhy, velikost pro děti 3 až 6; spousta kapes, klopy, háčky na jmenovku, bezpečnostní píšťalku a sběratelský medailon.

  • PŘENOSNÁ STÁJ S KOŇMI
    K dispozici

    PŘENOSNÁ STÁJ S KOŇMI

    Sada určená pro potěšení milovníků koní každého věku! Každý z 8 koníků má svůj box a celou stáj je možné pohodlně přenášet díky rukojeti na horní straně. Stačí schovat vše dovnitř, zavřít a jít! Stabilní dveře se plynule otevírají a zavírají. Sada zahrnuje průvodce chovu se základními fakty o uváděných koních....

  • PŘENOSNÁ STÁJ S DRŽÁKEM
    K dispozici

    PŘENOSNÁ STÁJ S DRŽÁKEM

    Milovníci zvířátek ocení hru s plně vybavenou stájí. Otevři stáj, kde najdeš sedm realistických zvířat, žebřík a dřevěnou ohradu. Pevné dřevěné úchyty umožní přenést tuto stáj kamkoliv půjdete.

  • STOHOVÁNÍ A TŘÍDĚNÍ STODOL A ZVÍŘAT
    K dispozici

    STOHOVÁNÍ A TŘÍDĚNÍ STODOL A ZVÍŘAT

    Šest stodol ke stavění, vkládání a řazení, ale i zapadající jeden do druhého a šest očíslovaných zvířat, která se vejdou dovnitř. Farma plná skládání, počítání, kombinování a nápaditého hraní! Tato okouzlující herní sada umožňuje dětem postavit farmu plnou jasně červených stodol se zvířátkem do každé stodoly.