Kategorie

Magformers
Počet produktů: 151

Stavebnice...Více

Stavebnice MAGFORMERS získala za rok 2011 velmi prestižní titul "Správná hračka r. 2011". Toto hodnocení je společným projektem Sdružení pro hračku a hru, Asociace hračka Unie výtvarných umělců ČR, Asociace předškolní výchovy a Pražské pedagogicko-psychologické poradny. Tento titul je tedy každoročně udělován výhradně na základě hodnocení odborné poroty složené z pedagogů a výtvarníků.

Podkategorie

  • Zrcadlový čtverec
    K dispozici

    Zrcadlový čtverec - DOPRODEJ

    POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! Jedná se o klasický čtverec se 4 magnety a výplní z polopropustného zrcadla, resp. průsvitné plastové folie s oboustranně reflexním povrchem. Zda se bude chovat jako zrcadlo či jako průhledné okénko záleží na světelných poměrech před a za zrcadlem (na světlejší straně jde o zrcadlo, z...

  • Zrcadlový obdélník
    K dispozici

    Zrcadlový obdélník - DOPRODEJ

    POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! Obdélník s výplní z polopropustného zrcadla, resp. průsvitné plastové folie s oboustranně reflexním povrchem. Cena za 1 kus zrcadlového obdélníku. Barva dle skladových zásob.

  • Kruhová úseč
    K dispozici

    Kruhová úseč - DOPRODEJ

    POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! 1 kruhová úseč Cena za 1 kus kruhové úseče. Barva dle skladových zásob.

  • Plochý oblouk
    K dispozici

    Plochý oblouk - DOPRODEJ

    POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! Jedná se ve skutečnosti o část pláště válce. Rozvor kratších stran odpovídá 2 jednotkovým délkám (=2x strana čtverce). Související dílek je kruhová úseč, se kterou má stejný poloměr zakřivení a s níž mu k sobě délkově pasují jejich oblé strany. Cena za 1 kus kruhové úseče. Barva dle...

  • Kloub
    K dispozici

    Kloub - DOPRODEJ

    POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! Kloub s dvěma magnetickými trny, které se vůči sobě mohou natáčet v rozsahu až 240 stupňů. Cena za 1 kus kloubu. Barva dle skladových zásob.

  • Strom
    K dispozici

    Strom - DOPRODEJ

    POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! Doplněk určený pro stavby domů, zámků a paláců. Strom se vkládá do klasického Magformers čtverce. Cena za 1 kus stromu.

  • Karty Magformers Geometrie 2
    K dispozici

    Karty Magformers Geometrie 2

    Výukové karty Rovina a prostor je materiál určený pro přímou podporu učitelů ZŠ nebo rodičů. Jejich obsah koresponduje se současnými požadavky kladenými na žáky českých škol na konci 3. ročníku a na konci 5. ročníku základní školy. 

  • Karty Magformers Geometrie 1
    K dispozici

    Karty Magformers Geometrie 1

    Moderní čtyřicetistránková učebnice s metodickými pokyny pro děti i rodiče. Celý projekt je realizován ve spolupráci s akreditovanou lektorkou vzdělávání učitelů, RNDr. Marií Kupčákovou, Ph.D., která vypracovala výukové karty v souladu s platnými učebními osnovami a navazuje na moderní pojetí výuky matematiky dle...

  • Městečko Nemocnice
    K dispozici

    Městečko Nemocnice

    Nová sada umožňující sestavovat malou nemocnici pro své pacienty. Stavebnice série MAGFORMERS Městečko (Town set) jsou navrženy tak, aby si malí stavitelé mohli vybudovat svoje vlastní obce a města dle vlastních představ. Na výběr mají celkem 5 tematických sad: Nemocnice, Tržiště, Cukrárna, Banka a Autobus. 

  • Městečko Tržiště
    K dispozici

    Městečko Tržiště

    Nová sada umožňující sestavovat malé tržiště pro své nákupy. Stavebnice série MAGFORMERS Městečko (Town set) jsou navrženy tak, aby si malí stavitelé mohli vybudovat svoje vlastní obce a města dle vlastních představ. Na výběr mají celkem 5 tematických sad: Nemocnice, Tržiště, Cukrárna, Banka a Autobus. 

  • Městečko Cukrárna
    K dispozici

    Městečko Cukrárna

    Nová sada umožňující sestavovat malou cukrárnu pro mlsné jazýčky. Stavebnice série MAGFORMERS Městečko (Town set) jsou navrženy tak, aby si malí stavitelé mohli vybudovat svoje vlastní obce a města dle vlastních představ. Na výběr mají celkem 5 tematických sad: Nemocnice, Tržiště, Cukrárna, Banka a Autobus.

  • Městečko Banka
    K dispozici

    Městečko Banka

    Nová sada umožňující sestavovat malou banku pro velké bankéře. Stavebnice série MAGFORMERS Městečko (Town set) jsou navrženy tak, aby si malí stavitelé mohli vybudovat svoje vlastní obce a města dle vlastních představ. Na výběr mají celkem 5 tematických sad: Nemocnice, Tržiště, Cukrárna, Banka a Autobus.

  • Městečko Autobus
    K dispozici

    Městečko Autobus

    Nová sada umožňuje doplnit městečko o silnici s pojízdným autobusem. Stavebnice série MAGFORMERS Městečko (Town set) jsou navrženy tak, aby si malí stavitelé mohli vybudovat svoje vlastní obce a města dle vlastních představ. Na výběr mají celkem 5 tematických sad: Nemocnice, Tržiště, Cukrárna, Banka a Autobus.

  • Dynamic flash
    K dispozici

    Dynamic flash

    Kreativní set s bohatým mixem geometrických tvarů, speciálními kolečky (které naleznete pouze v tomto setu), novou otočnou LED lucernou (s několika světelnými režimy) a novým typem vrtule.

  • LED lucerna otočná
    K dispozici

    LED lucerna otočná

    MAGFORMERS otočná LED lucerna má několik LED režimů.

  • Carnival Plus
    K dispozici

    Carnival Plus

    MOMENTÁLNĚ NEDOSTUPNÉ Postavičky dostaly novou podobu, mají vyměnitelné čepičky a mohou stát mimo své sedačky. Sada dostala také nové pevnější a stabilnější carnival příslušenství. Inovované balení Magformers Carnival PLUS je tematická stavebnice, ze které lze sestrojit mnoho variací kolotočů.

  • Wow Starter Plus
    K dispozici

    Wow Starter Plus

    Figurka závodníka dostala novou podobu, má vyměnitelnou přilbu a můžeš ji postavit vedle auta. Inovované balení pro začátečníky, velmi populární, obsahuje vynikající výukové karty a obrazové návody!

  • Magformers PLUS-14
    K dispozici

    Magformers PLUS-14

    14 dílků: Trojúhelník 4x, Čtverec 4x, MINI šestiúhelník 4x (neonové barvy), MINI osmiúhelník 2x (neonové barvy)

  • Magformers PLUS-30
    K dispozici

    Magformers PLUS-30

    30 dílků: Trojúhelník 4x, Čtverec 10x, MINI šestiúhelník 8x (neonové barvy), MINI osmiúhelník 8x (neonové barvy)

  • Motokára Rally
    K dispozici

    Motokára Rally

    9 dílků: Trojúhelník 2x, Čtverec 1x, Čtverec s výplní 1x, Obdélník 1x, Figurka 1x, Čtverec se sedačkou 1x, Kolečka 2x

  • GIGA Wheel set
    K dispozici

    GIGA Wheel set

    23 dílků: Trojúhelník 4x, Čtverec 6x, Kosočtverec 2x, Obdélník 1x, Čtverec s kruhovým otvorem 2x, Oblouček 1x, Figurka 1x, Helma 1x, Sedačka pro řidiče 1x, GIGA kolečka 2x, Světlo plastové 1x, Nárazník plastový 1x

  • Mystery Spin Set
    K dispozici

    Mystery Spin Set

    40 dílků: Trojúhelník 8x, Vysoký trojúhelník 4x, Čtverec 14x, Čtverec s mřížkou 2x, Čtverec s kruhovým otvorem 2x, Obdélník 1x, Trojitý obdélník 1x, Figurka 1x, Čtverec se sedačkou 1x, Kolečka 2x, Vrtule 1x, Kabina poklop plastová 1x, Spin Square 1x, Spin Connector 1x

  • Moje první bugy žluté
    K dispozici

    Moje první bugy žluté

    Nová kolekce designově pojaté bugyny s překvapivě mnoha variacemi karoserie. 14 dílků: 2 čtverce, 4 výseče, 1 trojitý obdélník, 2 oblouky, 1 půlválec, 2 půlkruh, 2 kolečka

  • Clicformers Master - 230
    K dispozici

    Clicformers Master - 230

    Konstrukční hračky Clicformers jsou ideální pro rozvoj koordinace dětí.

  • Emotion Spin box
    K dispozici

    Emotion Spin box

    Velká sada obsahuje Spin Square pro rozhýbání staveb. Zabaví se i největší stavitelé. Tato sada pomáhá rozvíjet prostorovou představivost, koordinaci ruky a oka, koncentraci, logické myšlení a kreativitu.

  • Minibox Premium
    K dispozici

    Minibox Premium

    Minibox je doplňková sada. Minibox tedy není vhodné kupovat jako samostatnou stavebnici, aniž byste měli doma již alespoň základní sadu běžných tvarů (zejm. čtverce a trojúhelníky).

  • Minibox Princess
    K dispozici

    Minibox Princess

    Základní tematický box v pastelových barvách pro malé princezny. Box je vhodný pro malé začátečníky jako ochutnávka fantazie schované v magnetické stavebnici.

  • Pikant Cruiser
    K dispozici

    Pikant Cruiser

    Pikant je doplňková sada. Pikant tedy není vhodné kupovat jako samostatnou stavebnici, aniž byste měli doma již alespoň základní sadu běžných tvarů (zejm. čtverce a trojúhelníky).

  • GIGA Cruiser box
    K dispozici

    GIGA Cruiser box

    Tematická sada zaměřená na konstruování aut s velkými koly. Auta budou stabilnější a lákavější ke hře v terénu.

  • Primo box
    K dispozici

    Primo box

    Box obsahuje magnetické dílky a plastové nástavce, které skýtají magnetickým dílkům stabilitu. S nástavci lze stavět větší a větvené modely odolné vůči otřesům.

  • Extenzo box
    K dispozici

    Extenzo box

    Box obsahuje magnetické dílky a plastové nástavce, které skýtají magnetickým dílkům stabilitu. S nástavci lze stavět větší a větvené modely odolné vůči otřesům.

  • Stego box
    K dispozici

    Stego box

    Box obsahuje magnetické dílky a plastové nástavce, které skýtají magnetickým dílkům stabilitu. S nástavci lze stavět větší a větvené modely odolné vůči otřesům.

  • Princess box
    K dispozici

    Princess box

    Velký tematický box v pastelových barvách pro malé princezny. Dílky v pastelových barvách se skvěle hodí k pestrobarevným sadám stavebnice Magformers. Obsahuje svítící, otočnou LED lucernu.

  • Transform Wow box
    K dispozici

    Transform Wow box

    Box je kombinován ze 3 druhů čtverců a 1 speciálního podvozku transform koleček a 1 standardního podvozku koleček. Transform kolečka jsou obdařeny masivními koly, která lze nezávisle na sobě natáčet až o 90°, takže je využijete pro modelování jednostopých i dvoustopých vozidel.

  • Universal 2023
    K dispozici

    Universal 2023

    Univerzální box pro začátečníky i pokročilé s dílky rozmanitých geometrických tvarů. Je vhodný pro chlapce i děvčata pro stavby rozmanitých tvarů.

  • Universal GIGA
    K dispozici

    Universal GIGA

    Tematická sada zaměřená na konstruování aut s velkými koly. Auta budou stabilnější a lákavější ke hře v terénu.

  • Cruiser PLUS
    K dispozici

    Cruiser PLUS

    Větší balení magnetické stavebnice v praktickém boxu vhodné pro chlapce i děvčata.Mix dílků umožňuje stavby aut, domů, zvířat a mnoho dalšího.

  • Designer 2023
    K dispozici

    Designer 2023

    Designer box díky svému složení skýtá množstvím a barevnou i tvarovou rozmanitostí dílků prostor pro sestavení těch nejodvážnějších konstrukcí.

  • Bugy robot box
    K dispozici

    Bugy robot box

    Univerzální box s možností stavění neuvěřitelného množství pojízdných robotů, bugyn, náklaďáků či fantaskních kosmických vozítek.

  • AERO Bugy box
    K dispozici

    AERO Bugy box

    Univerzální box s možností stavění neuvěřitelného množství letadel, raket, motorek, aut, domů apod.

  • Master 2023
    K dispozici

    Master 2023

    Univerzální box sestavený pro velké rodiny nebo kolektivy mateřských škol, dětských center, školních družin. Pestrá kombinace tvarů a barev zajišťuje rozvoj kreativity a dlohé zábavy.

  • Master GIGA
    K dispozici

    Master GIGA

    Tematická sada zaměřená na konstruování aut s velkými koly. Auta budou stabilnější a lákavější ke hře v terénu.

  • Jumbo 2023
    K dispozici

    Jumbo 2023

    Univerzální velkokapacitní box sestavený pro velké rodiny nebo kolektivy mateřských škol, dětských center, školních družin. Pestrá kombinace tvarů a barev zajišťuje rozvoj kreativity a dlohé zábavy.

  • Jumbo GIGA
    K dispozici

    Jumbo GIGA

    Velká tematická sada zaměřená na konstruování aut s velkými koly. Auta budou stabilnější a lákavější ke hře v terénu.

  • Magtematika box CZ
    K dispozici

    Magtematika box CZ

    Výukový box určený pro děti ve věku ideálně 4 - 12 let. Byl speciálně sestaven k použití spolu s velkoformátovou učebnicí ""Učebnice Magtematika CZ"", která je již součástí balení.Tento box obsahuje veškeré dílky potřebné k řešení v ní obsažených úloh. Kromě práce s učebnicí využijete Magtematiku samozřejmě i jako...

  • Didamagna box CZ
    K dispozici

    Didamagna box CZ

    DidaMagna box obsahuje 28 druhů geometrických tvarů, 11 spec. příslušenství a 6 typů zpevňujucích nástavců. Je to největší balení dodávané ve velkém plastovém boxu a s dalším plátěným úložným boxem.

  • Magformers Geometrie 1 CZ
    K dispozici

    Magformers Geometrie 1 CZ

    Výukový box Magformers Geometrie 1 s podtitulem OBRÁZKY A STAVBY je moderní učební pomůcka pro MŠ + první a druhé třídy ZŠ, která hravou formou seznámí žáky se základy geometrie.

  • Magformers Geometrie 2 CZ
    K dispozici

    Magformers Geometrie 2 CZ

    Výukový box Magformers Geometrie 2 (funkční jen v kombinaci s boxem Geometrie 1) s podtitulem ROVINA a PROSTOR je nástavba boxu Geometrie_1 s novými dílky a novou učebnicí určenou pro žáky 3.-5. tříd ZŠ, která hravou formou seznámí žáky s pokročilejšími základy geometrie. Je vynikající pomůckou pro domácí výuku dětí...

  • Magformers Geometrie 3 CZ
    K dispozici

    Magformers Geometrie 3 CZ

    Výukový box Magformers Geometrie 3 s podtitulem 2D a 3D geometrie je nový samostatně použitelný výukový box (3. ze čtyřdílné didaktické série Magformers Geometrie) určený pro žáky 6.-9. tříd ZŠ (tedy věkové kategorie 12-16 let), která opět velmi moderní hravou formou seznámí žáky s pokročilejší látkou geometrie. Je...

  • Úložný box 2l
    K dispozici

    Úložný box 2l

    Praktický plastový boxPlastové klipsy na pevné uzavření.Materiál:potravinářský plast (polypropylen)